spacer
spacer

Geigerfarm
Kezdőlap
Szüret - 2014
Bemutatkozás
Hírek
Szolgáltatásaink
Néhány fotó
Galéria
Lapszemle
Linkek
Meggyes receptek
Keresés
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.
 
Kezdőlap arrow Lapszemle arrow EU arrow Jelszóval nyomon követhetĹ‘k a pályázatok

Jelszóval nyomon követhetők a pályázatok Nyomtatás
Írta: Geiger   
2006. március 08. szerda 18:04

Az uniós pénzek felhasználásának átláthatóvá és nyilvánossá tételére új szolgáltatással bővült a Nemzeti Fejlesztési Hivatal honlapja - közölte a hivatal kommunikációs vezetője.





 

A fejlesztés eredményeként az uniós pénzekre pályázó projektgazdák egy jelszóval védett felületen nyomon követhetik a saját pályázatuk útját a befogadástól a döntésen át a pénzek kifizetéséig - közölte Nagy Gábor.

Tájékoztatása szerint az Európai Unió szigorú kötelezettségeket ró a támogatásokkal foglalkozó intézményrendszer valamennyi szereplőjére, így a Nemzeti Fejlesztési Hivatalra is a nyilvánosság és az átláthatóság tekintetében.

A hivatal - Európában ma még egyedülálló módon - a www.nfh.hu címen elérhető honlapján napi frissítéssel, megyei és operatív programok szerinti bontásban teszi közzé a támogatások felhasználásának főbb adatait, a beérkezett pályázatok számától kezdve egészen a már kifizetett támogatások összegéig.

Ugyanott hozzáférhetők a nyertes pályázatok - kéthetente megújított - legfontosabb adatai: a pályázó neve, a támogatott cél és a támogatás összege, a projekt helyszíne is - tette hozzá.

Ez a szolgáltatás fontos új elemmel bővült: csütörtöktől a pályázók egy jelszóval védett felületen nyomon követhetik a saját pályázatuk, valamint a számláik, jelentéseik útját a pályáztató intézményrendszerben.

Forrás: Privátbankár

 

 

 
< Előző   Következő >




spacer

.
© 2020 GEIGERFARM
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer