spacer
spacer

Geigerfarm
Kezdőlap
Szüret - 2014
Bemutatkozás
Hírek
Szolgáltatásaink
Néhány fotó
Galéria
Lapszemle
Linkek
Meggyes receptek
Keresés
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.
 
Kezdőlap arrow Lapszemle arrow Helyi arrow Egymilliárdos beruházás Gádoroson

Egymilliárdos beruházás Gádoroson Nyomtatás
Írta: Geiger   
2009. április 30. csütörtök 13:24

Egy milliárd forint értékben hajtott végre fejlesztést a Gádoroson üzemelő Dan-Farm Hungary Kft. A beruházást ünnepélyes keretek között adták át . A dán nagykövet is jelen volt. A beruházás egyik kiemelkedő pontja a teljesen automata takarmánykeverő.

 

Egy milliárd forint értékben hajtott végre fejlesztést a Gádoroson üzemelő Dan-Farm Hungary Kft. A beruházást ma adták át ünnepélyes keretek között. A dán nagykövet is jelen volt.

A településtől 3 kilométerre lévő, dán tulajdonú gazdaság ötven százalékban Európai Uniós forrásból és ötven százalékos saját erőből elvégzett beruházás keretében megduplázták a tenyésztelep kapacitását, így az eddigi 1000 anyakoca helyett 2000 férőhelyes lett a tenyésztelep.

A beruházás másik kiemelkedő pontja a teljesen automata takarmánykeverő. Kennt Skanning a dán cég egyik tulajdonosa az avató ünnepségen kiemelte, hogy a mai gazdasági helyzetben még jobban felértékelődik a mostani beruházás, de úgy vélik, csak a minőség további javításával van esély a fennmaradásra. Az eseményen a dán nagykövet is jelen volt.

 

Forrás: AgroLine

 
< Előző   Következő >




spacer

.
© 2024 GEIGERFARM
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer